Om Lokal-Biludlejning.dk

Stifter og ejer Jonas Buch

Jonas Buch, stifter og ejer af Lokal-Biludlejning.dk.

9 års erfaring med udlejning ef biler online samt drift af flyttefirma

Personligt motto: “Mød altid kunden med et smil og gå den ekstra mil”

Opstarten af Lokal-Biludlejning.dk

Til trods for at Lokal-Biludlejning.dk er et nyt koncept har Jonas Buch været aktiv spiller i biludlejningbranchen i snart et årti. Tilbage i 2009 stiftede den dengang kun 19-årige nordjyde sin første virksomhed og har siden da bygget flere på.

Aalborg Flyttefirma bliver til

I 2015, efter års arbejde med udlejning af egne biler, etablerede Jonas Aalborg Flyttefirma, da han oplevede et mærkbart hul i det nordjyske marked. I den forbindelse valgte Jonas at fokusere på online forretningsudvikling og opnåede hurtigt branchens bedste placeringer i søgemaskinerne. Succeen med den digitale tilgangsmetode gav fornyet energi til at udvikle på LejEnSpand konceptet som fik en ekstrem makeover.

 

Velkommen til Lokal-Biludlejning.dk

De digitale kompetencer og erfaringer med udlejning af biler har skabt grundlaget for lanceringen af Lokal-Biludlejning.dk – Danmarks nye biludlejningsportal.

Vi tror på at alle – lejere såvel udlejere – skal have en god oplevelse med udlejning af biler. I enkelte tilfælde opstår der uenighed mellem vores udlejere og lejere, typisk ifb med skader eller misvedligholdelse af lejekontrakten. Hvis der er uenighed omkring en fair løsning for begge parter, træder vi til og forhandler mellem dig og udlejeren. Vi har interesser på begge sider, at uenighed altid løses på en så fair måde som muligt.