Minibusser

Værd at vide omkring leje af minibus

Lej en minibus med plads til 9 personer

Til ferien, til festen eller til dit helt specifikke behov – hos Lokal-biludlejning har vi minibussen til dig og dit selskab. Hos os er det nemt og hurtigt at leje en minibus til jeres næste udflugt – uanset om den er kort eller lang. Vi hjælper jer med at vælge den minibus, som passer bedst til jeres behov, så i kan komme trygt, nemt og billigt afsted på jeres udflugt.

Leje af en minibus giver mulighed for at rumme alle dine venner, kollegaer og familiemedlemmer i én bil. Med leje af en minibus, kan i alle sidde sammen, uden at sidde for tæt, og turen bliver derfor meget mere hyggelig. Der findes minibusser i mange forskellige størrelser og modeller, så du kan med garanti finde et køretøj, der passer nøjagtig til jeres udflugt.

Leje af minibus kræver et almindeligt kørekort i kategori B, så du skal altså ikke have et specielt kørekort til en 9 personers bus. Du skal desuden være fyldt mindst 23 år, for at leje en minibus til 9 personer. Vores minibusser har plads til 9 personer, så der er plads til hele selskabet.

 

Nordjylland:
Aalborg

Midtjylland:
Herning

Billig udflugt fra Aalborg og Herning

En stor minibus fra Bugges udlejning, der kan rumme 9 personer, kan lejes for 975 kr. pr. dag. I prisen er 100 kilometers kørsel pr. dagsleje inkluderet. Leje af minibus i flere dage giver mulighed for rabat, og rabatpriserne kan ses direkte i vores bookingsystem – øverst til højre i kalenderen, skal i blot vælge flere dage, og prisen vil herefter automatisk opdateres til en billigere dagsleje. Hvis de 100 kilometers inkluderet kørsel pr. dag ikke rækker til jeres behov, er dette ikke et problem. I kan sagtens køre over de medregnede kilometer, mod at i blot betaler en merpris. Det koster kun 2,75 kr. per kilometer, i kører over de inkluderede 100 kilometer pr. lejedøgn.

Bor du i Herning, kan du også leje en minibus, der ligeledes kan rumme 9 personer. Ved leje af minibus, kan du faktisk spare penge – det er nemlig billige end at tage toget. Vores samarbejdspartner i Herning er Midtjysk biludlejning, og de tilbyder leje af minibusser til en yderst lav pris. Leje af minibussen koster 698 kr. pr. dag, og skal i på dagsudflugt, kan i derfor med fordel leje denne bus. I prisen er der her også inkluderet 100 kilometers kørsel og pr. ekstra kilometer udover de 100, koster det 5 kr. Lejer man minibussen over en hel weekend, kan prisen gøres endnu billigere. Det koster 2085 kr., så sammenlignet med andre transportmidler, så er prisen pr. person virkelig lav. Ikke nok med det, så bliver turen også sjovere når man kører sammen, og når der ikke er flere biler i brug, så hjælper i også miljøet.

Leje af minibus: Uendeligt mange fordele

Der er et hav af fordele ved at leje en minibus, i stedet for at køre i 2-3 forskellige biler. Du vil hurtigt opdage, at der er besparelser på mange forskellige ting, blandt andet brændstof, broafgifter, færgebilletter og motorvejsafgifter. Derudover er det også det helt rigtige valg for dem, som går op i at gøre det bedste for miljøet. Når du vælger at leje en minibus, bliver der nemlig kun udstedt CO2 fra én bil, i stedet for 2-3 biler – når du lejer en minibus, tager du altså et særdeles miljørigtigt valg. I vælger helt selv destinationen, og desuden kan i også selv koordinere hvor mange stop der er behov for på turen. Når man kører i flere biler, kan man heller aldrig være garanteret, at ankomsttidspunktet er det samme. Nogle af bilerne tager måske flere stop end de andre, eller måske er de bare kommet bagud i diverse lyskryds eller rundkørsler. Vælger i at leje en minibus, kan i være sikre på, at i alle sammen ankommer på samme tid – ligegyldigt hvor mange stop i tager og hvor meget trafik der er på vejen. Skal i have meget bagage med, og er der simpelthen ikke bagageplads nok i minibussen, så tilbyder leje af trailere, hvori i kan opbevare det resterende bagage, som ikke kan være i minibussen.

Nem og hurtig leje af minibus

Vores udlejning af minibusser foregår nemt og simpelt – Vi er klar over, at du gerne vil hurtigt på farten, og det ønske imødekommer vi naturligvis. På forsiden vælger du blot den biltype du vil leje, herefter kan du vælge en afdeling – skal du leje en minibus vil der fx blive vist 2 muligheder: Herning og Aalborg. Når du har valgt en afdeling, vil informationer om den tilgængelige minibus blive vist. Her kan du se alt hvad du behøver at vide om minibussen, blandt andet antal passagerer, depositum, brændstof og selvrisiko. Derudover vil der være et billede af minibussen, så du kan se, hvilken bil det er du lejer. Når du trykker på knappen ’lej nu’, vil du komme ind på en side, hvor du kan vælge hvornår og hvor mange dage du vil leje minibussen. Til sidst udfylder du en blanket med dine informationer, og herefter er minibussen din – hurtigt og nemt.

Service af høj kvalitet

Hos Lokal Biludlejning leverer vi en service af særdeles høj kvalitet. Vi gør meget ud af at servicere vores biler ordentligt, og hver gang vi får vores biler tilbage efter udlejning, laver vi selv et yderst gennemgående rutinetjek, og sørger for at de bliver vedligeholdt. Vi har dem jævnligt til service hos mekanikeren – og derfor er du sikker på at flyttebilen, du lejer hos os, er i tip-top stand.

Lej en minibus hos os, og få med garanti en bil der kan klare lidt af hvert. Vi bestræber os på at yde den bedste service hver gang, og vi sørger altid for, at vores kunder får den service de fortjener.

Vi overholder alle serviceeftersyn og mekanisk vedligeholdelse af bilen, og vi sørger for, at vores biler får de reparationer, der er nødvendige for, at vores biler fungerer drift- og trafiksikkert. Desuden får vores biler ofte påfyldt motorolie og køler- og sprinklervæske – og så er bilen fuldt tanket og rengjort når du overtager den.

Er du interesseret i at leje en minibus, eller brænder du bare inde med et spørgsmål, skal du være velkommen til at skrive til os på info@lokal-biludlejning.dk eller give os et kald på 70 23 92 10. Desuden har vi her på hjemmesiden lavet en ’Frequently asked questions’, hvor du nemt og hurtigt kan gå ind og se de spørgsmål vi oftest får stillet – og naturligvis svarene hertil.