Lemvig Biludlejning

Industrivej 34
97 82 17 22
9.00 - 17.00
8.30 - 9.30

Din lokale biludlejning i Lemvig

Hos Bojsen Biler i Lemvig kan du trygt og hurtigt afhente præcis den lejebil, du har brug for – lige fra en personbil, til en flyttevogn med plads til alle de store møbler.

Når du skal leje en bil, er det vigtigt, at du stoler på biludlejeren. Så hvorfor ikke vælge at hente bilen hos Bojsen Biler, hvis du bor i nærheden af Lemvig? Når du lejer bilen igennem Lokal biludlejning, sikrer vi dig en god oplevelse hos Bojsen Biler. Bookningen foregår let og smertefrit. Du finder den biltype, du ønsker at leje, og herefter indtaster du de datoer, du vil leje køretøjet, og indenfor kort tid modtager du en bekræftelsesmail. Nemmere bliver det ikke. 

Bojsen Biler har overtaget forretningen i Lemvig efter Bjarne Bang i februar 2018. Bjarne har en lang fortid i bilbranchen, hvilket kommer dig som kunde hos Bojsen Biler til gode når du har behov for en lejebil.  

Kun det bedste

Med et autoriseret on-site værksted er du altid sikker på, at bilen er gennemgået og vedligeholdt efter alle kunstens regler – fordi der er stolthed og passion bag hvert eneste køretøj, Bojsen billeje sælger eller udlejer. Værkstedet er udstyret med det nyeste værktøje, og mekanikerne efteruddannes løbende, så de altid er ajour med det nyeste inden for servicering af Citröen biler. Reparationer, værktøj og udstyr i værkstedet er godkendt og under stadig løbende kontrol af Dansk Teknologisk Institut for at sikre en vedvarende standart i topklasse.  Med en solid stab af medarbejdere der virkelig sætter stolthed i deres arbejde og den kvalitet, der leveres, kan du derfor trygt køre ud i verden i en lejebil fra Bojsen Biler i Lemvig.

Ingen skjulte udgifter

Heldigvis betyder den høje kvalitet af service og bil ikke, at lejen er højere og udgifterne forbundet med dette. Der er nemlig ingen skjulte gebyrer eller gemte udgifter ved at leje bil gennem os – du betaler kun for det, du får. 

Sådan booker du

1.  Vælg bil

Find den ønskede bil og klik på “Book online”-knappen.

2.  Vælg dag(e)

Bilen er ledig på de dage, der er markeret med grønt i kalenderen.

Ønsker du at leje bilen i mere end en dag, vælg da antal døgn øverst til venstre.

Klik på den eller de dage, du ønsker at leje bilen.

3.  Udfyld formularen

Udfyld dine oplysninger og vælg eventuelt tilbehør.

4.  Afvent bekræftelsesmail

Vi sender en mail, der bekræfter din bestilling.

Fordele

1.  Næsten nye biler

De fleste af vores udlejningsbiler er fra 2013.

2.  Driftsikre og lovpligtige

Alle vores biler er fuldstændig sikre at køre i og kan til hver en tid gå igennem et syn uden problemer.

3.  Kræver kun B-kørekort

Du kan køre i alle vores biler med et almindeligt B-kørekort.

4.  Lave priser

Vi bestræber os på altid at have Aalborgs laveste priser på biludlejning.