Lemvig Biludlejning

Industrivej 34
97 82 17 22
9.00 - 17.00
8.30 - 9.30

Din lokale biludlejning i Lemvig

Hos Bojsen Biler i Lemvig kan du trygt og hurtigt afhente præcis den lejebil, du har brug for – lige fra en personbil, til en flyttevogn med plads til alle de store møbler.

Når du skal leje en bil, er det vigtigt, at du stoler på biludlejeren. Så hvorfor ikke vælge at hente bilen hos Bojsen Biler, hvis du bor i nærheden af Lemvig? Når du lejer bilen igennem Lokal biludlejning, sikrer vi dig en god oplevelse hos Bojsen Biler. Bookningen foregår let og smertefrit. Du finder den biltype, du ønsker at leje, og herefter indtaster du de datoer, du vil leje køretøjet, og indenfor kort tid modtager du en bekræftelsesmail. Nemmere bliver det ikke. 

Bojsen Biler har overtaget forretningen i Lemvig efter Bjarne Bang i februar 2018. Bjarne har en lang fortid i bilbranchen, hvilket kommer dig som kunde hos Bojsen Biler til gode når du har behov for en lejebil.  

Kun det bedste

Med et autoriseret on-site værksted er du altid sikker på, at bilen er gennemgået og vedligeholdt efter alle kunstens regler – fordi der er stolthed og passion bag hvert eneste køretøj, Bojsen billeje sælger eller udlejer. Værkstedet er udstyret med det nyeste værktøje, og mekanikerne efteruddannes løbende, så de altid er ajour med det nyeste inden for servicering af Citröen biler. Reparationer, værktøj og udstyr i værkstedet er godkendt og under stadig løbende kontrol af Dansk Teknologisk Institut for at sikre en vedvarende standart i topklasse.  Med en solid stab af medarbejdere der virkelig sætter stolthed i deres arbejde og den kvalitet, der leveres, kan du derfor trygt køre ud i verden i en lejebil fra Bojsen Biler i Lemvig.

Ingen skjulte udgifter

Heldigvis betyder den høje kvalitet af service og bil ikke, at lejen er højere og udgifterne forbundet med dette. Der er nemlig ingen skjulte gebyrer eller gemte udgifter ved at leje bil gennem os – du betaler kun for det, du får. 

Sådan booker du

1.  Vælg bil

Find den ønskede bil og klik på “Book online”-knappen.

2.  Vælg dag(e)

Bilen er ledig på de dage, der er markeret med grønt i kalenderen.

Ønsker du at leje bilen i mere end en dag, vælg da antal døgn øverst til venstre.

Klik på den eller de dage, du ønsker at leje bilen.

3.  Udfyld formularen

Udfyld dine oplysninger og vælg eventuelt tilbehør.

4.  Afvent bekræftelsesmail

Vi sender en mail, der bekræfter din bestilling.

Fordele

1.  Næsten nye biler

De fleste af vores udlejningsbiler er fra 2013.

2.  Driftsikre og lovpligtige

Alle vores biler er fuldstændig sikre at køre i og kan til hver en tid gå igennem et syn uden problemer.

3.  Kræver kun B-kørekort

Du kan køre i alle vores biler med et almindeligt B-kørekort.

4.  Lave priser

Vi bestræber os på altid at have Aalborgs laveste priser på biludlejning.

Biludlejning i Lemvig hos Bojsen Biler

Vi har her hos Lokal-Biludlejning 9 års erfaring med biludlejning i Lemvig og resten af Danmark, og målet bag vores hårde arbejde er, at blive Danmarks største og mest besøgte biludlejningsportal. Vi har biler til ethvert behov, og det er altså ligegyldigt, om du skal flytte, og derfor har brug for en flyttebil til at klare flytningen for dig, om du skal bruge en personbil til en weekendtur med alle dine venner eller som du skal bruge en minibus, så du kan køre hele fodboldholdet til kamp. Vores store udvalg af forskellige typer biler dækker altså alle behov, og ved vores biludlejning i Lemvig kan du således både leje en varebil til flytningen samt en personbil til weekendturen. Vores lejebiler kan løse ethvert transport problem, og du kan derfor altid trygt regne med os. Går du på opdagelse her på siden, kan du læse meget mere om vores biludlejning bojsens biler i Lemvig samt se de fine biler, vi tilbyder.

Leje af bil i Lemvig – nem og hurtig booking

Uanset hvilke situation, du måtte stå i, så har Bojsen Biler i Lemvig med garanti den perfekte løsning til dig. Skulle du eksempelvis være så uheldig, at din private bil pludselig brænder sammen, og skal du nå et vigtigt møde, så kan du leje en lille og fiks personbil her hos os, som med garanti får dig fra A til B på ingen tid. Er uheldet altså pludseligt ude, skal vi nok have din ryg.

Ved du dog allerede på forhånd, at du skal bruge en bil en dag, en weekend eller lignende, så kan du allerede nu gå ind og booke netop den bil, som du ønsker at leje. Du kan klare det hele online her på hjemmesiden – det kræver blot nogle enkelte klik, og naturligvis dine relevante personoplysninger. Det er nemt og hurtigt, og du kan returnere bilen døgnet rundt. Det bliver ikke nemmere, og vi håber, at du får stor fornøjelse af din lejebil.

Service og levering af allerhøjeste kvalitet

Hos Lokal Biludlejning leverer vi en service af yderst høj kvalitet. Vi gør meget ud af at servicere vores biler ordentligt, og hver gang vi får vores biler tilbage efter udlejning, laver vi selv et yderst gennemgående rutinetjek, og sørger for at de bliver ordentligt vedligeholdt. Vi har dem jævnligt til service hos mekanikeren – og derfor er du sikker på at bilen, du lejer hos os, er i tip-top stand.

Lej en bil i Lemvig hos bojsen biler, og få med garanti en bil der kan klare lidt af hvert. Vi bestræber os på at yde den bedste service hver gang, og vi sørger altid for, at vores kunder får den service de fortjener.

Vi overholder alle serviceeftersyn og mekanisk vedligeholdelse af bilen, og vi sørger for, at vores biler får de reparationer, der er nødvendige for, at vores biler fungerer drift- og trafiksikkert. Desuden får vores biler ofte påfyldt motorolie og køler- og sprinklervæske – og så er bilen fuldt tanket og rengjort når du overtager den.

Vil du gerne leje en personbil eller varebil hos bojsen biler i Lemvig, eller brænder du bare inde med et spørgsmål til vores billeje i Lemvig,  er du selvfølgelig hjertelig velkommen til at skrive til os på info@lokal-biludlejning.dk eller give os et kald på 70 23 92 10.

Her på siden har vi også lavet en “Frequently asked questions”, som gør, at du nemt og hurtigt kan klikke dig frem til de spørgsmål vi oftest får stillet – og hertil også svarene.