Leje af bil i Odense

Billeje i Odense – nemt og billigt

Er du på jagt efter billeje i Odense? Så er du havnet på den helt rigtige side! Hos Lokal Biludlejning formidler vi nemlig billig og troværdig billeje i Odense. Vores tilknyttede kontorer yder en fornem kundeservice, så du er sikker på en rigtig god betjening, når du vælger billeje fra et firma gennem Lokal Biludlejning.

Lokal Biludlejning er din ekstra sikkerhed for autoriseret billeje i Odense. Du er selvfølgelig velkommen til at ringe til os på 70 23 92 10, hvis du har spørgsmål til de forskellige bilmodeller.

 

Billeje til flytning i Odense

Hvis du eksempelvis skal flytte, kan en flyttebil være den nemmeste løsning, og med vores smarte onlinebooking, får du nemt et overblik over pris og services. Du kan blandt andet vælge at tilkøbe en flyttepakke, hvor der både medfølger sækkevogn, flyttehund og stropper til fastspænding af møbler – alt i alt en allround-pakke, der gør flytningen en smule nemmere.

 

Biludlejning på hele Fyn – biludlejning Middelfart

Vi tilbyder ikke kun billeje i Odense – faktisk kan vi hjælpe med biludlejning på hele Fyn. Så hvis du for eksempel leder efter en biludlejning i Middelfart, finder du hurtigt et tilknyttet firma nær dig. Vi stiller høje krav til de firmaer, vi formidler her på siden, så du er altid garanteret biler, der er i tiptop stand, rengjorte og køreklare. Vi sætter din sikkerhed højt, og alle vores biler vil med garanti kunne gå gennem et syn uden problemer.

 

Billeje i Odense – biludlejning på hele Fyn

Alle vores tilknyttede biludlejningsfirmaer har et stort udvalg af biltyper, så vi har helt sikkert også en bil til netop dine behov. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Stor kassebil med lift – 19,5 kubikmeter

Lille varebil – 6,5 kubikmeter

Stor varebil – 10 kubikmeter

Bus med plads til 9 passagerer

 

Nu er der kun tilbage at klikke rundt i vores bookingsystem – du finder bilen til din flytning lige her.