Lej en varebil til transport

Billeje

Varebilen til den mindre flytning

Denne udlejningsbil er til den mindre flytning, hvis du skal flytte indenfor en radius af 30 km.

Bilen udmærker sig til de mindre flytninger, særligt studieflytning til en anden landsdel gør denne bil til det oplagte valg når du skal leje bil. Der er rigeligt med plads til store møbler, såsom dobbeltsengen eller sovesofaen- Ja den kan faktisk indeholde de mest gængse møbler uden problemer. Ved leje af varebil som disse, får du også stor komfort og har godt med udsyn fra førersædet.

Bilen er lidt mindre end den største flyttebil vi udlejer og knap så høj, så bilen er lidt nemmere at manøvre rundt med, hvis du ikke er vant til at køre i de store biler.

Denne biltype finder du hos alle vores samarbejdspartnere:

Nordjylland

Aalborg biludlejning

Midtjylland

Århus N biludlejning

Herning biludlejning

Holstebro biludlejning

Viborg biludlejning

Lemvig biludlejning

Sjælland

København biludlejning

Hos Lokal-biludlejning ønsker vi, at du får den flytning du ønsker og ved leje af varebil hos os, kan du jo selv stå for koordineringen og pakning af dit inventar. Vores varebiler er rummelige og kan transportere middeltungt last, og kan derfor spare dig for flere ture frem og tilbage.

Så få nemt flyttet din ting og værdigenstande fra A til B i hele Danmark med leje af en varebil, og find vores afdeling nær dig!

Leje af varebil I hele Danmark

Skal du flytte dine ting sikkert fra A til B, og har brug for leje af varebil nær dig? Så er Lokal-biludlejning netop udlejnings stedet for dig. Vi har 9 års erfaring med biludlejning i hele Danmark og hjælper med leje af varebil til dig, så du nemt og hurtigt kan klare din flytning.

Vi er som sagt let tilgængelig i hele Danmark, så skal du flytte eller klare det helt store indkøb, omkring København, Aalborg, Aarhus eller et andet sted i Midtjylland, som kræver en varebil, kan du nemt og simpelt leje en varebil nær dig!

Når du lejer en varebil hos os er du sikker på, at det er en bil, som er nem at navigere rundt i, i hele Danmark – både i byer, på landevejene og på motorvejen. Med en varebil får du et lukket transportmiddel, hvor der er langt mere plads end hvad du har i et almindeligt bagagerum.

Skal du flytte? Lej en stor varebil her til lille kørekort!

Når du skal flytte, er det rart med en flyttebil, hvor du ikke skal køre alt for mange gange. En stor varebil er en god løsning på dette. Varebilerne fås fra 10-13 m3, hvilket gør, at du kan have meget med i hvert læs.

Leje af en stor varebil er ideel, hvis du skal flytte fra en bolig til en anden i samme by. Du kan have mellem 30-35 m2 beboelse per læs, hvis du lejer en af varebilerne på denne side. Hvis du har en 60 m2 lejlighed, vil du således kunne flytte hele beboelsen til det nye hjem på kun 2 læs. Det gør flytningen nem og overskuelig.

Varebilerne har plads til 3 personer. Du behøver derfor ikke ekstra biler til at transportere vennerne, der hjælper med at flytte. At fylde bilen to gange tager ikke lang tid, hvis man er tre mand til at tage fra. Desuden kræver varebilerne kun et almindeligt B kørekort, så du har ikke brug for en ven, der er i besiddelse af lastbilkørekort, da du sagtens selv kan være chauffør i disse varebiler.

Hvad får du for pengene?

En varebil koster typisk omkring 695 kr. pr. dag, når du skal leje den. Med i denne pris får du 100 kilometers fri kørsel. Med udgangspunkt i tidligere eksempel med en 60 m2 lejlighed, kan du tillade dig at flytte 20-25 kilometer væk fra din nuværende bolig, uden at du skal betale for ekstra kilometer.

Skulle din nye bolig ligge længere væk, er dette ikke et problem. Du har nemlig mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer ud over de første 100 kilometer.

Hvad kan du have med i en store varebil

En stor varebil giver rig mulighed for at flytte. Du har et lad, der typisk er 3,3 meter langt og 1,8 meter bredt. Det er derfor de færreste møbler, du ikke vil kunne have i varebilen. Et 6 personers spisebord er til sammenligning typisk 180 cm langt og 80 cm bredt. Så du kan faktisk have to spiseborde ved siden af hinanden i vognen.

Vi giver den bedste service

Når du skal leje en varebil hos os, kan du være sikker på, at den er i tip-top stand, da vi går meget op i at yde den bedste service for dig, og vores biler. Derfor får vores biler den service, som de fortjener.

Vores varebiler kommer ofte til service hos mekanikeren, og vi overholder serviceeftersyn og mekanisk vedligeholdelse af bilen: hvis de fejler noget, bliver de repareret, så vi er sikker på, at vores biler fungerer drift- og trafiksikkert. Efter en af vores biler er blevet lejet, gennemgår vi dem for at sikre alt er som det skal være, så når vores biler kommer hjem efter en udlejning, går vi dem godt igennem, og sørger for at de er godt vedligeholdte og serviceret, så de er klar til de næste, der skal leje vores biler.  

På den måde undgår du ubehagelige overraskelser når du skal leje en varebil. Vi vil hellere servicere vores biler noget oftere, og undgå at skulle rykke ud, hvis der akut skulle være problemer med bilen under udlejning – som også er langt billigere.

Ved leje af vores varebiler kan du også være sikker på, at de er klargjorte såsom rengjort og fuldt tanket – så du dermed ikke skal tænke på, at komme fra A til B på en tom tank, når du starter bilen ved en af vores afdelinger. Derudover sørger vi også for, at vores biler bliver tjekket om der skal fyldes mere motorolie samt køler- og sprinklervæske når den kommer retur fra en køretur.

Vil du gøre din flytning lettere? – tilkøb en flyttepakke

En varebil hos os kan rumme små og store ting, som både kan være tungt, skarpt og svært at flytte – derfor kan du samtidig ved leje af en varebil tilkøbe dig en smart flyttepakke, der er ideelt til når du skal flytte. Den er med til at gøre arbejdet og flytning nemmere. Nedenfor kan du læse hvad flytte pakken indeholder:

  • 15 tæpper til at beskytte møbler og gods mod skader og ridser
  • En sækkevogn, som er med til at skåne fysisk belastning og kan spare dig tid
  • Flyttehund til let at kunne flytte sofa og andre tunge ting med og skåne for slidende arbejde
  • Surringsbånd til at fastspænde dine møbler, så de ikke rutsjer rundt inde i bilen

Også ideel til flytning af studiebolig

Hvis du skal starte på Universitetet og skal have flyttet dine ting op til kollegieværelset, er en stor varebil helt perfekt. En studiebolig fylder typisk ikke mere, end at du kan have det hele i ét læs. Det er derfor ikke et stort problem, hvis du skal flytte studieboligen længere end 50 kilometer, da du ikke skal køre flere gange. Du ender måske med en mindre merudgift på lidt ekstra kilometer, men disse penge er godt givet ud, sammenlignet med at skulle transportere den studerendes bolig over 3-4 læs i en almindelig trailer.

Holder du brændstofregningen af disse to flyttemuligheder op mod hinanden, har du måske endda tjent på at leje en varebil, fremfor at transportere flyttelæsset med en almindelig 750 kg trailer.