Lej en flyttebil hos Lokal-Biludlejning

Værd at vide når du skal leje en flyttebil

I hele Danmark

Er du fra Aalborg, Aarhus, Herning eller København eller et andet sted i Danmark, og leder efter et udlejningsfirma nær dig – så er du kommet til det rette sted. Leje af flyttebil hos os er nemlig let tilgængelig for dig, da vi har beliggenhed flere steder i Danmark. Vi har 9 års erfaring med biludlejning i hele Danmark og dækker hele Danmarkskortet, samtidig har vi et bredt udvalg af biler klar til dig, og du på ganske kort tid kan komme i gang med at flytte dine ting og sager, hvis du skal flytte.

Hos Lokal-Biludlejning finder du et bredt udvalg af flyttebiler til leje fra hele Danmark – samt råd og vejledning!

En flytning kræver en rummelig flyttebil, for at kunne have plads til alt indbo. Vi har her lavet en oversigt over de flyttebiler som folk oftest benytter.

Vores store flyttebil, der kan rumme 19-21m3 er med lift, og kan derfor hjælpe dig med at flytte tunge ting.

Vi udlejer også vores lidt mindre flyttebil, som kan rumme 10-12m3 , som ligeledes kan hjælpe dig med at flytte dine ting og sager, men er dog uden lidt.

Den mest populære udlejningsbil til flytning er uden tvivl den helt store kassebil på 19-21m3. Denne type flyttebil er monteret med lift / læssebagsmæk, som gør læsningen nemmere og mere skånsom for dig.

Flyttebilen har plads til 3 personer under kørslen – 2 foruden chaufføren altså.

Hvis du vil vide mere om brug af lift, kørekort og andet, finder du de fleste svar længere nede på siden.

Følgende af vores samarbejdspartnere har 2 forskellige modeller.

Nordjylland:
Aalborg

Midtjylland:
Århus Nord
Herning

Sjælland:
København / Valby

Lej den størst mulige flyttebil med almindeligt kørekort

En stor kassebil med lift er den største type af flyttebiler, der må køres med almindeligt B-kørekort. Netop størrelsen sikrer en effektiv flytning især ved større boliger, da der kun skal køres få gange. Netop det, at der kan være meget i hvert læs, gør at fire ud af fem vælger denne type køretøj som deres flyttebil – medmindre man flytter ind til naboen er det som regel en fordel at køre så få gange som muligt. Des færre gange man skal køre des mere tid sparer man. Desuden kan en stor flyttebil med dets lastrum uden indvendige hjulkasser, gøre dette nemmere at pakke bilen, da der ikke skal tages hensyn ved placering af møbler til de normalt 20 cm brede hjulkasser som er i de mindre varebiler til leje.

Klik her og find en udlejer

Husk at bruge liften

Kassebilen er udstyret med en lift bagpå, der gør det mere bekvemmeligt at skulle flytte større ting. Liften kan laves til en rampe, så du kan rulle dine møbler op i ladet ved hjælp af en sækkevogn / flyttehund, eller du kan bruge den som en regulær lift. At du har en lift, gør at du ikke unødigt overbelaster ryggen mere end højest nødvendigt. Tunge møbler kan sættes på liften i jordniveau og hæves op til bilens lastrum. Liften tager typisk op til 750kg i belastning, så dette er nok til selv tunge klaverer. Der er også mulighed for at lave en skrå rampe med liften som gør, at man nemt og hurtigt kan komme ind og ud af bilens lastrum med flyttekasser, uden at skulle vente på at køre liften op og ned hver gang.

Ladet er udformet som en rektangulær kasse, typisk i følgende mål, men kan dog afvige lidt:
længde: 420 cm
Bredde: 212 cm
Højde: 220 cm

Et regulært firkantet lastrum, gør det muligt at have mest mulig med i hvert læs. Det er meget nemmere at stable kasser og organisere møbler i et firkantet rum, fremfor en varebil, hvor tingene skal besværes lidt mere ind. Lastrummet har et rummål på 19-21 m3. Det gør det muligt for dig at fragte rigtig meget beboelse ad gangen til dit nye hjem.

Der er en tommelfinger regel der siger, at antal m2 bolig, divideret med 3, giver antal m3 indbo

Se udvalget af afdelinger her

Hvad koster det at leje en stor flyttebil?

Den store kassebil med lift er det bedst tænkelige køretøj, du kan ønske dig, når du skal flytte. Man kan derfor umiddelbart tro, at prisen er tårnhøj. Dette er ikke tilfældet. Fra kun 899,- kr. pr. dag kan du leje en kassebil, hvor du ovenikøbet får 100 kilometers fri kørsel med i prisen. Afhængigt af din beboelses størrelse, kan du så beregne, hvor langt du kan flytte, uden at skulle betale for ekstra kilometer.

Det er dog en mulighed at betale for ekstra kilometer, hvis dette er nødvendigt. Du giver typisk omkring 2,75 kr. pr. ekstra kilometer, du kører, hvilket godt kan betale sig, hvis du skal flytte længere væk, end de inkluderede kilometer tillader.
-Prisen varierer alt efter hvor du gerne vil leje bilen fra, så vær opmærksom på, hvad den koster hos din lokale samarbejdspartner.

Lej en flyttebil nær dig – Klik her

Bestil i god tid, hvis du skal flytte i weekenden.

Da mange vælger en stor kassebil med lift, kan der godt være stor rift om dem. Hvis du skal flytte på en hverdag, er det som regel ikke et problem at leje en kassebil med kort varsel. Sværere er det, hvis du har planer om at flytte i en weekend. Her er der stor efterspørgsel på bilerne, og vi anbefaler derfor alle kunder at bestille deres kassebil i god tid via denne portal. På denne måde har du større sandsynlighed for, at der er en ledig bil til dig.

Plads til hjælpere / passagerer i bilen.

Det sidste der bør fremhæves her, er passagermulighederne i bilen. Du kan som chauffør have to passagerer i bilen, hvilket gør det muligt at køre tre mand frem og tilbage mellem den gamle og nye bolig. At i kan være flere til at læsse af og på, gør flytningen mere effektiv. 

Har du fx samlet et hold venner, kan I passende organiserer jer, så tre mand kører frem og tilbage med beboelse, mens nogen pakker ned i kasser og nogen pakker ud af kasser. På denne måde tager det ingen tid at flytte en bolig internt i samme by.

Vi yder den bedste service

Hos Lokal Biludlejning leverer vi den bedste service, da vi gør meget ud af at servicere bilerne ordentligt. Hver gang vi får en af vores biler tilbage efter udlejning, går vi dem selv efter i sømmene og sørger for at de bliver vedligeholdt, og vi har dem jævnligt til service hos mekanikeren – og derfor er du sikker på at flyttebilen, du lejer hos os, er i tip-top stand.

Ved leje af flyttebil hos os, kan du være sikker på, at den bil du skal leje, kan klare lidt af hvert. Vi stræber efter at vi hver gang yder den bedste service og derfor sørger vi for, at vores kunder får den service, de fortjener.

Vi overholder serviceeftersyn og mekanisk vedligeholdelse af bilen, og vores biler får de reparationer, som er nødvendige for, at vores biler fungerer drift- og trafiksikkert. Derudover sørger vi for at vores biler ofte får påfyldning af motorolie og køler- og sprinklervæske samt bilen er fuldt tanket og rengjort ved leje af flyttebil.

Når du lejer flyttebil hos os, har du også mulighed for at tilkøbe en smart flyttepakke. Ved at tilkøbe en flyttepakke gør du flytning såvel transport både nemmere og langt mere sikker.

I flyttepakken får du bl.a.:

  • En sækkevogn, så du kan skåne fysisk belastning samt spare tid
  • 15 tæpper til afdækning, så transporten beskyttes mod skader og ridser
  • Surringsbånd til fastspænding af møbler, så de ikke rutsjer rundt i flyttebilen
  • Og en flyttehund, så fx sofaen let kan flyttes

Fordelen for dig er, at når du har booket en flyttebil hos os, er den klargjort når du henter den, og du er hurtigt kørende med en udlejningsbil til din flytning.