København - Hvidovre

Åmarkvej 2, 2650 Hvidovre
41272898
09:00 - 17:00
10:00 - 17:00
Bilen kan returneres hele døgnet rundt, aftal nærmere ved afhentning af bil, hvis denne ønskes returneret udenfor åbningstiden.

Velkommen til Biludlejning Hvidovre

Billeje i Hvidovre og København er effektiv og pålidelig udlejning af flyttebiler. Dette er din garanti for god service, biler i høj kvalitet og ikke mindst autoriserede lejevilkår, og du vil altid kunne leje flyttebiler i Hvidovre, der lever 100% op til de samme høje standarder, som din lokale synsmand stiller til din private bil. Det kalder vi sikker og kvalitetsorienteret biludlejning, der tager dine behov i betragtning.

 

Biludlejning i Hvidovre – din personlige og lokale biludlejer

Står du og mangler en pålidelig og rummelig bil til flytning i Hvidovre og omegn? I så fald er du landet det helt rette sted. Tempo Auto Biludlejning i Hvidovre er din personlige og lokale biludlejer, og vi står altid til rådighed med en skræddersyet og god løsning til dig – lige når du har behov for det.

Du behøver aldrig at bekymre dig om kvalitetsniveauet og standarden af vores udlejede flyttebiler, da vi udelukkende udlejer biler med tårnhøj driftssikkerhed. Du kan således vide dig sikker på at få en bil, der lever op til samtlige lovpligtige krav, og som kører upåklageligt og sikkert – uanset brugsformålet.

Hos Tempo Auto Biludlejning har du forskellige muligheder for leje af flyttebil i Hvidovre. Du kan frit vælge mellem de to mest udbredte og populære biltyper:

  • Varebiler
  • Flyttebiler
  • Personbiler

De to biltyper udmærker sig på hver deres områder i forhold til kapacitet og køreegenskaber. Fælles for køretøjerne er dog, at de ligger stabilt på vejen og giver dig optimale og sikre kørselsbetingelser ved din flytning. Bilerne har forskellige rum-, længe- og breddemål, og hvad enten du skal flytte mange og store ting eller et mindre produktparti, er du således garanteret at kunne finde en model, der passer nøjagtig til dine behov.

Alle vores typer af flyttebiler kan betjenes med et almindeligt B-kørekort, og du vil derfor uden problemer kunne køre i den store og rummelige kassebil med lift, der giver dig mulighed for at fragte store møbler eller lignende grundet rumkapacitet på hele 21 m3.

Ved leje af flyttebil i Hvidovre er lokationen for afhentning af den pågældende flyttebil hos den lokale bilforhandler Tempo Auto i Hvidovre på adressen Åmarkvej 2, 2650 Hvidovre. Uanset om du befinder dig i selve Hvidovre eller et andet sted i omegnen og København-området, vil du således hurtigt og nemt komme i kontakt med og afhente din flyttebil – inden for kort tid efter din bestilling.

 

Leje af rummelig flyttebil ved flytning fra eller til Hvidovre

Du er måske allerede ejer af en god og velfungerende bil eller flere af slagsen til daglig transport. Men står du over for en kommende flytning, vil din private bil ofte have svært ved at kunne rumme flyttesagerne. Hvis du gerne vil undgå at køre mange gange frem og tilbage og effektivisere flytteprocessen mest muligt, kan det derfor være meget fornuftigt at leje en større flyttebil i Hvidovre, der har mere plads til at fragte flyttegodset. Når du først har lejet din flyttebil, kan du ganske stille og roligt påbegynde flytningen i netop dit tempo, og du kan tage god tid til at få læsset dine ting ind i bilen og af igen – uden at skulle bekymre dig om regn, slud eller lignende påvirkningsfaktorer fra omgivelserne, hvilket er en risikofaktor ved åben trailer. Dit indbo er således altid beskyttet og fragtes ganske sikkert.

Hos Tempo Auto Biludlejning er vi leveringsdygtige med rummelige og stabile flyttebiler, der er perfekte til formålet. Du kan eksempelvis vælge vores fremragende kassebil med funktionel lift monteret på bagenden af bilen, så du nemt og praktisk kan få de store og tunge møbler ind i det store lastrum og ubesværet kan få læsset dem af igen ved din nye bolig. Lift-konstruktionen er yderst sikker og stærk samt meget nem og brugervenlig at betjene. Lastrummets kapacitet er meget stor, hvilket er meget praktisk, da du således kan stå oprejst inde i rummet og hurtigt flytte rundt på møbler og genstande, så du kan pakke og udnytte rummet optimalt. Lastrummet er desuden også meget dybt, hvilket gør det muligt at fragte en hvilken som helst seng eller sofa. Ønsker du at få de eksakte bredde- og længdemål for kassebilen, kan du hurtigt finde de rette informationer ved at klikke ind på den pågældende flyttebil.

Sådan booker du

1.  Vælg bil

Find den ønskede bil og klik på “Book online”-knappen.

2.  Vælg dag(e)

Bilen er ledig på de dage, der er markeret med grønt i kalenderen.

Ønsker du at leje bilen i mere end en dag, vælg da antal døgn øverst til venstre.

Klik på den eller de dage, du ønsker at leje bilen.

3.  Udfyld formularen

Udfyld dine oplysninger og vælg eventuelt tilbehør.

4.  Afvent bekræftelsesmail

Vi sender en mail, der bekræfter din bestilling.

Fordele

1.  Næsten nye biler

De fleste af vores udlejningsbiler er fra 2013.

2.  Driftsikre og lovpligtige

Alle vores biler er fuldstændig sikre at køre i og kan til hver en tid gå igennem et syn uden problemer.

3.  Kræver kun B-kørekort

Du kan køre i alle vores biler med et almindeligt B-kørekort.

4.  Lave priser

Vi bestræber os på altid at have Aalborgs laveste priser på biludlejning.

Pålidelig og driftssikker flyttebil i Hvidovre

Når du vælger Tempo Auto Biludlejning i Hvidovre, er du altid sikker på at få en flyttebil, der er i allerbedste stand, og som er yderst driftssikker. Du får rigtig mange heste- og flyttekræfter samt enorm stor brugsværdi for pengene – og pengene er meget små, da vi tilbyder biludlejning i Hvidovre til nogle af landets absolut laveste priser.

Samtidig er du garanteret, at din flyttebil på forhånd er blevet undersøgt nøje for eventuelle fejl, mangler eller komplikationer. Du behøver således aldrig at frygte for pludselige driftsstop eller uforudsete udgifter under kørslen, der kan forsinke flytteprocessen eller udgøre en farerisiko.

Derudover er vores flyttebiler altid opdaterede på det nødvendige udstyr, køreegenskaber og sikkerhedsforanstaltninger, og vi bestræber os på at tilbyde relativt nye bilmodeller – de fleste fra årgang 2013. Alle vores flyttebiler er desuden 100% lovpligtige, så der ikke er en finger at sætte på den, hvad angår krav og love på området. De vil derfor til hver en tid kunne gå direkte gennem syn.

Du kan med andre ord trygt og roligt sætte dig godt til rette bag rattet. Det kalder vi flytning på den sikre og pålidelige måde.

 

Billig biludlejning Hvidovre – til favorable lavpriser

Hos Tempo Auto Biludlejning har vi en stålsat ambition om at kunne tilbyde biludlejning i Hvidovre og omegn, der skal være til at kunne betale sig fra – uafhængig af pengepungens tykkelse. Det skal ikke koste en bondegård at flytte fra A til B, og derfor forhandler vi nogle af markedets absolut mest favorable og konkurrencedygtige lavpriser ved leje af flyttebil. Uanset om du vælger den store kassebil med lift eller kan nøjes med varebilen, får du en ekstrem billig lejepris pr. dag. Når du først har lejet din flyttebil, kan du nyde godt af den hele dagen og nedlægge så mange kilometer, som du ønsker.

 

Leje af bil og flyttebil i Hvidovre – nemt og hurtigt

Der er et væld af årsager til at skulle foretage leje af flyttebil i Hvidovre. Gennem livet opstår der gang på gang en lejlighed til at skulle fragte ting og sager mellem lokationer. Det kan være, at du har fået ny lejlighed, skal flytte i større hus, eller at du og din partner bor i hver jeres ende af landet og derfor tit og ofte skal transportere ting mellem jeres respektive hjem. Uanset hvilken situation du måtte stå i, har vi hos Tempo Auto Biludlejning en perfekt løsning, der tilfredsstiller dine behov. Dette gælder eksempelvis også, hvis din private bil pludselig brænder sammen på vej til et vigtigt møde eller lignende. Vi samarbejder med den lokale bilforhandler, så du altid har mulighed for at leje en bil, hvis uheldet pludselig er ude.

Vil du vide dig sikker på at kunne leje en flyttebil hos os, kan du allerede nu gå ind og booke netop den bil, du har brug for. Det hele klares online her på hjemmesiden med få klik og angivelse af relevante personoplysninger på chaufføren – nemt og hurtigt. Du kan returnere bilen døgnet rundt – også uden for åbningstid efter aftale.

 

Hvis der skulle opstå tvivlsspørgsmål ved leje af bil, kan udlejeren kontaktes direkte på telefon 41272898, eller du kan henvende dig til vores kundeservice på telefon 70239210.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.