Herning biludlejning

Velkommen til Midtjysk biludlejning i Herning

Biludlejning Herning

Her hos Lokal-Biludlejning har vi 9 års erfaring med biludlejning i hele Danmark, og vi arbejder hårdt på at opbygge Danmarks største og mest besøgte udlejningsportal. Uanset om du skal leje en flyttebil til din flytning, en personbil til weekendtur, eller en minibus til sportsholdet, så har vi en løsning, der passer til dine behov. Ved vores billeje i Herning kan du nemlig leje alt lige fra en kassebil til en Mini Cooper Cabriolet – vi har lejebiler, der passer til enhver situation, og du kan derfor trygt regne med, at vi netop har den bil, som du skal bruge. Biludlejning Herning er dit førende og største servicecenter i midtjylland.

Midtjysk biludlejning
Taksvej 18
7400 Herning
30877877
7.30-16.00 fredag 15.00
9-10
9-10
Et lejedøgn hos denne afdeling løber fra:
9:00 til 8:00
9:00 til 8:30
9:00 til 8:30
9:00 til 8:00

Midtjysk Biludlejning – alt i billeje

Hos Midtjysk Biludlejning er der to ting i centrum. Der er dig, og så er der passionen for bilerne. Biludlejningen er en del af Midtjysk Dæk og Servicecenter, og det betyder en hel del for den service, Midtjysk Biludlejning kan tilbyde. Med dygtige mekanikere på værkstedet, kan Midtjysk Biludlejning nemlig garantere, at bilerne er i god stand og vedligeholdes til perfektion.

Kåret som Hernings bedste

I 2017 blev Midtjysk Biludlejning, som har adresse i Herning, kåret som Hernings bedste autoværksted og biludlejning. Og det giver rigtig god mening. Udlejningsfirmaet sætter nemlig stor pris på at servicere deres kunder, om det er private eller erhvervskunder. Værkstedet startede i år 2008, hvor der blot var enkel mand til et værksted på 220 kvadratmeter. Det hele tog først rigtig fart, da firmaet landede nogle store erhvervskunder, som havde brug for liftbiler, og lige siden er virksomheden acceleret. Det har længe været en drøm også at kunne tilbyde billig billeje til private kunder i og omkring Herning, og derfor åbnede værkstedet Midtjysk Biludlejning i 2013.

5 stjerners service
Fordi Midtjysk Biludlejning er så pålideligt et firma, betyder det også at mange vender tilbage for den flinke service, og de gode biler. Midtjysk Biludlejning sørger for at leve op til alle krav fra markedet, og de har et bredt udvalg af biler at vælge mellem, såvel små og eksklusive personbiler som praktiske vare- og flyttebiler. Midtjysk Biludlejning vil altid møde dig med et smil og sørge for en service til 5 stjerner. Det er nemlig sådan byens bedste værksted skal være. Midtjysk Biludlejning vil også gerne blive større, for er der noget de værdsætter, så er det at have liv i værkstedet og mange biler ude at køre landet tyndt. Så bor du i Herning, Skive, Ringkøbing, Skjern eller anden by i nærheden og mangler et sted at leje en billig bil, så er Midtjysk Biludlejning et oplagt udlejningsfirma at gå til.

Du kan her på Lokal biludlejning se udvalget af biler fra Midtjysk Biludlejning og læse mere om dem hver især. Lej for eksempel en lille hybrid personbil, en stor personbil eller en minibus til weekendturen. Står du over for en flytning, kan du også leje en varebil med et lastrum på 9 m3 eller en varevogn med lift og plads til 21 m3 ejendele. Med Midtjysk Biludlejning er en ting desuden sikkert. Det fås hverken billigere eller bedre.

Sådan booker du

1.  Vælg bil

Find den ønskede bil og klik på “Book online”-knappen.

2.  Vælg dag(e)

Bilen er ledig på de dage, der er markeret med grønt i kalenderen.

Ønsker du at leje bilen i mere end en dag, vælg da antal døgn øverst til venstre.

Klik på den eller de dage, du ønsker at leje bilen.

3.  Udfyld formularen

Udfyld dine oplysninger og vælg eventuelt tilbehør.

4.  Afvent bekræftelsesmail

Vi sender en mail, der bekræfter din bestilling.

Fordele

1.  Næsten nye biler

De fleste af vores udlejningsbiler er fra 2013.

2.  Driftsikre og lovpligtige

Alle vores biler er fuldstændig sikre at køre i og kan til hver en tid gå igennem et syn uden problemer.

3.  Kræver kun B-kørekort

Du kan køre i alle vores biler med et almindeligt B-kørekort.

4.  Lave priser

Vi bestræber os på altid at have Aalborgs laveste priser på biludlejning.

Leje af bil i Herning – nemt og hurtigt

Uanset hvilken situation du måtte stå i, har vi hos Midtjysk Biludlejning den perfekte løsning til dig, der tilfredsstiller alle dine behov. Dette gælder eksempelvis også, hvis din private bil pludselig brænder sammen på vej til et vigtigt møde eller lignende. Vi samarbejder med den lokale bilforhandler, så du altid har mulighed for at leje en bil, hvis uheldet pludselig er ude.

Vil du vide dig sikker på, at kunne leje en bil hos os, så kan du allerede nu gå ind og booke netop den bil, du har brug for. Det hele klares online her på hjemmesiden med få klik og angivelse af relevante personoplysninger på chaufføren – så har du nemt og hurtigt biludlejning Herning. Du kan returnere bilen døgnet rundt – også uden for åbningstid efter aftale.

Billig biludlejning i Herning

Hos Midtjysk Biludlejning har vi en principfast ambition om at kunne tilbyde biludlejning i Herning og omegn, der skal være til at kunne betale sig fra – uafhængig af din pengepungs tykkelse. Vi mener ikke, at det skal koste en bondegård at flytte, og derfor forhandler vi nogle af markedets absolut mest favorable og konkurrencedygtige priser ved leje af alle slags biler. Uanset om du vælger en bil, varevogn eller minibus, så er lejeprisen pr. dag ekstrem billig. Når du først har den bil, som du ønsker, kan du desuden nyde godt af den hele dagen – Vi tilbyder billig biludlejning Herning hver dag.

Lej eksempelvis vores lækre og fikse Mini Cooper Cabriolet, og cruise rundt i Danmark med stil. Hvis du har noget at fejre, selv det mindste, så er denne bil oplagt at leje. Den udstråler bling-bling og luksus og med en kaleche, der kan trækkes tilbage, er der dømt sol og vind i håret. En Mini Cooper cabriolet er perfekt til at gøre konfirmandens dag helt perfekt, når han eller hun skal transporteres fra kirken og hen til den store fest. Det er også oplagt at vælge biludlejning Herning, hvis du skal til galla på gymnasiet og gerne vil tiltrække masser af opmærksomhed med dit køretøj. Det gør denne Mini Cooper nemlig med garanti. Og så er den endda billig at leje.

Service og levering af høj kvalitet

Hos Lokal Biludlejning leverer vi en service af særdeles høj kvalitet. Vi gør meget ud af at servicere vores biler ordentligt, og hver gang vi får vores biler tilbage biludlejning i Herning, laver vi selv et yderst gennemgående rutinetjek, og sørger for at de bliver ordentligt vedligeholdt. Vi har dem jævnligt til service hos mekanikeren – og derfor er du sikker på at bilen, du lejer hos os, er i tip-top stand.

Lej en bil hos os, og få med garanti en bil der kan klare lidt af hvert. Vi bestræber os på at yde den bedste service hver gang, og vi sørger altid for, at vores kunder får den service de fortjener.

Vi overholder alle serviceeftersyn og mekanisk vedligeholdelse af bilen, og vi sørger for, at vores biler får de reparationer, der er nødvendige for, at vores biler fungerer drift- og trafiksikkert. Desuden får vores biler ofte påfyldt motorolie og køler- og sprinklervæske – og så er bilen fuldt tanket og rengjort når du overtager den.

Er du interesseret i billig biludlejning Herning, eller brænder du bare inde med et spørgsmål, skal du være velkommen til at skrive til os på info@lokal-biludlejning.dk eller give os et kald på 70 23 92 10. Desuden har vi her på hjemmesiden lavet en ’Frequently asked questions’, hvor du nemt og hurtigt kan gå ind og se de spørgsmål vi oftest får stillet – og naturligvis svarene hertil.