Flyttebil Aalborg

Flyttebil i Aalborg – kvalitet og service

Leder du efter en flyttebil i Aalborg? så kan du se det fulde udvalg hos Aalborg biludlejning. Hos Lokal Biludlejning har vi et stort udvalg af forskellige flyttebiler til leje i Aalborg. Alle vores flyttebiler er i en rigtig god stand, og vi går aldrig på kompromis med sikkerheden – derfor vil alle vores køretøjer til enhver tid kunne gå igennem et syn. Vi formidler udelukkende biler fra autoriserede biludlejningsfirmaer, hvilket også er din garanti for kvalitet og en rigtig god service. Hvis du søger en flyttebil til udlejning i Aalborg, er du kommet til det helt rigtige sted.

 

Leje af flyttebil i Aalborg med prisgaranti

Når du lejer en kassebil i Aalborg får du prisgaranti. Vi kan altså garantere den bedste pris på markedet. Hvis du eksempelvis finder en tilsvarende lejebil til en billigere pris hos et andet udlejningsfirma, så matcher vi prisen med et smil – hvis der er tale om samme størrelse og lejeperiode. Vi forsøger altid at holde os ajour med priserne hos vores konkurrenter, så du er sikret den bedste pris på billeje i Aalborg.

 

Flyttebil til leje – Lokal-biludlejning

Hos Lokal Biludlejning gør vi en dyd ud af at give dig en positiv oplevelse. Vi mener, at leje af flyttebil skal være nemt og bekvemt, så du kan flytte uden unødig stress. Det gælder også, når det kommer til prisen. Derfor er alle priser opgivet i din bestilling, så du ikke støder på overraskelser, når du afleverer bilen. Vi har biler til enhver flytning, og de kan lejes i flere forskellige størrelser:

 

Lille varevogn – 6,8 kubikmeter – 575 kr. pr. dag.

Stor varebil – 10 kubikmeter – 695 kr. pr. dag.

Stor kassebil med lift – 19,5 kubikmeter – 975 kr. pr. dag.

 

Når du lejer en flyttebil i Aalborg er de første 100 kilometer gratis, og derudover er tanken fuld ved afhentning. Bilen er også rengjort – alt i alt helt klar til afgang.

 

Find din flyttebil og pris Aalborg billeje ved at klikke i vores bookingsystem. Du er også altid velkommen til at ringe til os på 70 23 92 10.