Viborg Biludlejning

Gl. Skivevej 77, Viborg
86 62 00 12
9.00 - 17.00
8.30 - 9.30

Udlejning af biler hos din Bojsen i Viborg

Velkommen til Bojsen Biludlejning Viborg. Hos Bojsen kan du sikkert, trygt og hurtigt leje en bil og afhente den i kendte rammer. Book nemt bilen via vores portal

Hos Bojsen Biler er bilen og du i fokus. På den måde sikrer du dig, at du får lige den bil, du har brug for – og at det er en flot og vel vedligeholdt bil, du kommer afsted med. Udlejningen foregår i samarbejde med det autoriseret Citröen værkstede i Viborg, hvor kompetente og passionerede mekanikere arbejder på at holde alle biler i tiptop stand.

På den måde kan Bojsen biludlejning garantere, at de biler, du lejer, er vedligeholdt til perfektion. Deres medarbejdere og udstyr er altid opdaterede og af bedste kvalitet, for at kunne leve fuldt op til alle krav og standarter der er indenfor servicering og biludlejning Viborg.

Bojsen sætter pris på deres kunder

Når du lejer en bil hos Bojsen, kan du være sikker på, at de yder den bedste service – de vil nemlig gerne have, at du vender tilbage, næste gang du skal leje en bil i Viborg, hvad enten du er lokal, eller fra Hobro og omegnen. Der bliver sat stor pris på enhver kunde, hvorfor det at møde dig med et smil, og viljen til at hjælpe dig på vej til lige præcis den bil du søger, kommer helt naturligt hos Bojsen Biler.

Pålidelighed og god service er nogle af de ting der vægtes højst – sammen med gode og velholdte biler til priser, der er fordelagtige for dig.

Det behøver ikke at være dyrt at leje en bil – hverken som privat person eller i firma regi. Om du søger en lille fiks personbil eller en varevogn til større transport opgaver, så kan du nemt leje dig via vores portal. Der er nemlig altid et stort og varierende udvalg af biler hos Bojsen Biler, som løbende udskifter med flere nye biltyper. Står du og overvejer at købe en Citröen, kan du oftest leje en specifik bil model for at se om dette er den rigtige for dig.

Kvalitet og pålidelighed
Det er uden tvivl det, Bojsen Biler gerne vil forbindes med – også når det kommer til udlejning. Så hvis du mangler et godt og billigt sted at leje en bil i Viborg og omegn, så står Bojsen klar til at hjælpe dig.

Bojsen bestræber sig på at have et bredt udvalg af tilgængelige biler, og at disse lever op til de krav markedet stiller. 

Bilerne til udlejning udskiftes løbende med den store volumen af tilfredse kunder, der primært lejer bil når der skal flyttes til eller fra de omkringliggende byer som f.eks. Haverslev og Hobro

Med den mest smilende og imødekommende service og gode biler vil de sørge for, at alle deres kunder har lyst til at komme igen og igen. 

Sådan booker du

1.  Vælg bil

Find den ønskede bil og klik på “Book online”-knappen.

2.  Vælg dag(e)

Bilen er ledig på de dage, der er markeret med grønt i kalenderen.

Ønsker du at leje bilen i mere end en dag, vælg da antal døgn øverst til venstre.

Klik på den eller de dage, du ønsker at leje bilen.

3.  Udfyld formularen

Udfyld dine oplysninger og vælg eventuelt tilbehør.

4.  Afvent bekræftelsesmail

Vi sender en mail, der bekræfter din bestilling.

Fordele

1.  Næsten nye biler

De fleste af vores udlejningsbiler er fra 2013.

2.  Driftsikre og lovpligtige

Alle vores biler er fuldstændig sikre at køre i og kan til hver en tid gå igennem et syn uden problemer.

3.  Kræver kun B-kørekort

Du kan køre i alle vores biler med et almindeligt B-kørekort.

4.  Lave priser

Vi bestræber os på altid at have Aalborgs laveste priser på biludlejning.

Biludlejning Viborg

Her på siden finder du vores store udvalg af biler til leje i Viborg. Vi går meget op i, at vores biler er i ordentlig stand, og vælger du at leje din bil her ved os, så kan vi altså love, at du ikke støder på nogle ubehagelige overraskelser på vejen. Hos vores biludlejning i Viborg har du mulighed for at leje varevogne og personbiler, hvilket betyder, at vi har lige, hvad du skal bruge, ligegyldigt om det er til flytningen eller blot til familie udflugten. Så udforsk endelig vores udvalg af biler i Viborg, og find præcis den, der passer til dig og dine behov.

Kortidsleasing

Hvis du ikke har lyst til at låne penge i banken og kun er interesseret i friheden ved at have en bil, når du har lyst, så er kortidsleasing måske noget, du bør kigge nærmere på. Ved leasing af bil i Viborg binder du dig blot i 30 dage, og du kan dermed skifte til en ny bil hver måned, enten større, mindre eller bare en anden type, lige efter dit behov.

Korttidsleasing er den mest fleksible løsning på markedet, og du kan eksempelvis skifte til en større eller mindre bilgruppe hver måned. På denne måde har du altid en bil, der passer til dine behov. Det er desuden en god måde at få testet sit bil-behov af på. Hvis du har besluttet dig at købe en bil, så kan du på en billig og nem måde finde ud af, om du rent faktisk har brug for den store stationcar, du havde udset dig – og det er jo virkelig smart!

Fordelene ved korttidsleasing er tæt på uendelige, men friheden ved ikke at eje, må nok være den største. Du kan lige her hos vores biludlejning i Viborg kortidslease et stort udvalg af biler, så du har mulighed for altid at få spændingen, ved at køre i en ny bil.

Nem og billig billeje i Viborg

Du kan allerede nu gå ind og reservere din drømmebil, så du kan sikre dig, at den er ledig, når du skal bruge den. Vores biludlejning i Viborg tilbyder flere forskellige mærker og modeller, og vi garanterer at der er en, der passer til dine ønsker og behov. Er du interesseret i billeje i Viborg, så se eksempelvis vores lækre personbiler, hvor du kan vælge imellem en Peugeot 107 eller Citroën C1. Når du lejer en bil ved os, så får du 100 km kørsel med i prisen. Ved vores biludlejning i Viborg kan du leje disse personbiler til intet mindre end 249 kr.

Service og levering af høj kvalitet

Hos Lokal Biludlejning leverer vi en service af særdeles høj kvalitet. Vi gør meget ud af, at vores biler bliver serviceret ordentligt, og hver gang vi får vores biler tilbage efter udlejning, laver vi selv et yderst gennemgående rutinetjek, der sørger for at de bliver ordentligt vedligeholdt. Vi har dem jævnligt til service hos mekanikeren – og derfor kan du være sikker på, at flyttebilen, du lejer hos os, er i absolut bedste stand.

Lej en bil hos os, og få med garanti en bil der kan klare lidt af hvert. Vi bestræber os på at yde den bedste service hver gang, og vi sørger altid for, at vores kunder får den service de fortjener.

Vi overholder alle serviceeftersyn og mekanisk vedligeholdelse af bilen, og vi sørger for, at vores biler får de reparationer, der er nødvendige for, at vores biler fungerer drift- og trafiksikkert. Desuden får vores biler ofte påfyldt motorolie og køler- og sprinklervæske – og så er bilen fuldt tanket og rengjort når du overtager den.

Er du interesseret i at leje en bil i Viborg, eller brænder du bare inde med et spørgsmål, skal du være velkommen til at skrive til os på info@lokal-biludlejning.dk eller give os et kald på 70 23 92 10. Desuden har vi her på hjemmesiden lavet en ’Frequently asked questions’, hvor du nemt og hurtigt kan gå ind og se de spørgsmål vi oftest får stillet – og naturligvis svarene hertil.