Holstebro Biludlejning

Holstebro biludlejning hos Bojsen Biler

Biludlejning Holstebro

Vælger du at leje en bil hos Bojsen Biler i Holstebro, er du altid sikker på at få en bil, der er i allerbedste stand, og som er yderst driftssikker. Du får med garanti brugsværdi for dine penge – og pengene er meget små, da vi tilbyder biludlejning i Holstebro til nogle af landets absolut laveste priser. Samtidig er du garanteret, at din bil på forhånd er blevet undersøgt nøje for eventuelle fejl, mangler eller komplikationer. Du behøver således aldrig at frygte uforudsete udgifter under kørslen, der kan forlænge transporttiden. Du kan kort sagt trygt og roligt sætte dig godt til rette bag rattet.

Hjaltesvej 4, 7500 Holstebro
97 40 52 50
9.00 - 17.00
8.30 - 9.30

Lokal biludlejning i Holstebro med første klasses betjening!

Bojsen Biler i Holstebro sørger for, at du får den bedste betjening, den bedste service og en sublim oplevelse, når du lejer en bil

Står du og skal bruge en lejebil i midtjylland? Bojsen Biler i Holstebro har et helt klart mål; at levere den bedste lejebil til den bedste pris, når du bruger vores portal. Der sørges altid for, at bilerne er i god stand, så du kun får det bedste. Medarbejderne brænder for det, de laver, og det deres forretning står for – derfor gør de altid deres bedste for dig. Flotte og utroligt velholdte biler til udlejning kan forventes her.
Bojsen Biler har et autoriseret værksted foruden deres salgs- og udlejningsafdeling. Det betyder for dig som kunde at bilerne, du lejer, altid er vedligeholdt efter forskrifterne, og at du får en køreklar bil, når du lejer bil hos Bojsen Biler igennem vores portal.

Weekend? – Intet problem!

Det er weekend, og du står og mangler en bil – ikke noget problem! Brug vores portal og du vil på kort tid modtage en bekræftelsesmail på din booking, og det er uanset, om du skal bruge en lille personbil til en familieudflugt, eller en kassebil med lift til en større flytning. Derudover har Bojsen også en lille varebil, som er velegnet til studenterboligflytning.

Bojsen har lange åbningstider i hverdagene og åben lørdag og søndag morgen, så der er gode muligheder for dig både at hente og aflevere din udlejningsbil. 

 

Bojsen Biler har dig som førstevalg

Bojsen Biler i Holstebro arbejder hårdt for at blive dit første valg, når du skal leje en bil. Ikke alene er de yderst opmærksomme på kun at udlevere en bil i den bedste stand, og så holder de også prisen nede via deres portal og giver en exceptionel service i midtjylland.

Hos Bojsen er det glæden og passionen for biler og den gode køreoplevelse, der er i centrum for forretningen – det gælder blandt alle deres 4 afdelinger. Vælger du Bojsen biludlejning midtjylland, vælger de dig!

Med de dygtigste medarbejdere klar sørger de for, at du får kyndig vejledning og optimal servicering fra det øjeblik, du træder ind hos dem, til du sidder i bilen.

Sådan booker du

1.  Vælg bil

Find den ønskede bil og klik på “Book online”-knappen.

2.  Vælg dag(e)

Bilen er ledig på de dage, der er markeret med grønt i kalenderen.

Ønsker du at leje bilen i mere end en dag, vælg da antal døgn øverst til venstre.

Klik på den eller de dage, du ønsker at leje bilen.

3.  Udfyld formularen

Udfyld dine oplysninger og vælg eventuelt tilbehør.

4.  Afvent bekræftelsesmail

Vi sender en mail, der bekræfter din bestilling.

Fordele

1.  Næsten nye biler

De fleste af vores udlejningsbiler er fra 2013.

2.  Driftsikre og lovpligtige

Alle vores biler er fuldstændig sikre at køre i og kan til hver en tid gå igennem et syn uden problemer.

3.  Kræver kun B-kørekort

Du kan køre i alle vores biler med et almindeligt B-kørekort.

4.  Lave priser

Vi bestræber os på altid at have Aalborgs laveste priser på biludlejning.

Varebil – udlejning i Holstebro

Du kan ikke blot leje bil i Holstebro, vi tilbyder også varebil udlejning i Holstebro. Så har du brug for hjælp til at flytte, hente et møbel eller lignende, så kan du leje en varebil her hos vores afdeling i Holstebro. Når du lejer en varebil, sikrer du en sikker flytning af dine møbler fra A til B – desuden til en særdeles god pris! Uanset hvad du står og skal bruge en varebil til, er der ikke langt til din nærmeste forhandler, hvor du med store fordele kan leje en varebil i den periode, som du har brug for.

Vi ønsker at leve op til dine krav og ønsker, og derfor tilbyder vi naturligvis udlejning af varebiler i flere forskellige størrelser. Ved vores biludlejning i Holstebro kan du blandt andet leje en flot og praktisk varebil fra Opel. Varebilen har et rummål på 12 m3, og der kan sidde 3 passagerer omme foran, hvilket vil sige, at du kan have 2 ekstra personer med i bilen, som kan hjælpe dig med at bære ting ud og ind – desuden behøver du kun et helt almindeligt B-kørekort for at køre den. Varebilen kører på diesel og når du bestiller den, er der 100 km kørsel med i prisen, som er 698 kr. pr. dag. Er de 100 kilometer ikke nok til dit behov, så kan du tilkøbe nogle ekstra kilometer. Det koster nemlig 2,75 kr. pr ekstra kilometer du kører, ud over de 100.

Billig biludlejning i Holstebro

Hos Bojsen Biler har vi en stålsat ambition om at kunne tilbyde billig biludlejning i Holstebro og omegn, der skal være til at kunne betale sig fra – uafhængig af din pengepungs tykkelse. Vi mener ikke, at det skal koste en bondegård at flytte, og derfor forhandler vi nogle af markedets absolut mest favorable og konkurrencedygtige lavpriser ved biludlejning Holstebro af både varevogn eller bil. Uanset om du vælger bilen eller varevognen, så er lejeprisen pr. dag ekstrem billig. Når du først har lejet din bil eller varevogn, kan du desuden nyde godt af den hele dagen.

Service og levering af høj kvalitet

Hos Lokal Biludlejning leverer vi en service af særdeles høj kvalitet. Vi gør meget ud af at servicere vores biler ordentligt, og hver gang vi får vores biler tilbage efter udlejning, laver vi selv et yderst gennemgående rutinetjek, og sørger for at de bliver ordentligt vedligeholdt. Vi har dem jævnligt til service hos mekanikeren – og derfor er du sikker på at bilen, du lejer hos os, er i tip-top stand.

Lej en varevogn eller bil hos os, og få med garanti en bil der kan klare lidt af hvert. Vi bestræber os på at yde den bedste service hver gang, og vi sørger altid for, at vores kunder får den service de fortjener.

Vi overholder alle serviceeftersyn og mekanisk vedligeholdelse af bilen, og vi sørger for, at vores biler får de reparationer, der er nødvendige for, at vores biler fungerer drift- og trafiksikkert. Desuden får vores biler ofte påfyldt motorolie og køler- og sprinklervæske – og så er bilen fuldt tanket og rengjort når du overtager den.

Er du interesseret i at leje en varevogn eller bil, eller brænder du bare inde med et spørgsmål, skal du være velkommen til at skrive til os på info@lokal-biludlejning.dk eller give os et kald på 70 23 92 10. Desuden har vi her på hjemmesiden lavet en ’Frequently asked questions’, hvor du nemt og hurtigt kan gå ind og se de spørgsmål vi oftest får stillet – og naturligvis svarene hertil.