Århus Nord

Sønderskovvej 18 8520 lystrup

M2 Biludlejning i Århus er din lokale biludlejer.

Udlejning af biler forgår i samarbjede med den lokale synshal i Lystrup, hvilket er din garanti for at bilerne her, bliver undersøgt nøje for fejl og mangler! Du kan her forvente, at leje en billig bil, af høj driftsikker stand.

M2 biludlejning udlejer de 2 mest gængse biltyper:

  • Varebiler
  • Flyttebiler

Afhentningsstedet er ved synshallen i Lystrup, 400m fra motorvejsafkørslen. Tæt på Risskov og Lisbjerg
Alle biltyper som M2 Biludlejning udlejer, kan køres med et almindeligt B kørekort, også den perfekte 21 m3 kassebil med lift.

Leje af bil ved flytning fra Århus

Måske har du i forvejen en velfungerende bil, men har brug for en der er større ved en flytning til århus.
Hos M2 Biludlejning kan du leje en flyttebil med lift på bagenden, så du let kan få læsset de større møbler fra hjemmet på bilen, i det store lastrum. Bilens lastrum er faktisk så stort, at det er muligt at stå oprejst med en hånd i vejret for langt de fleste mennesker. I ladet kan du ligge 2,5 gange på langs, hvis du er omkring 170 cm høj. De nøjagtige tal for længden på kassebilen, kan du finde ved at trykke ind på produktet.
Med en flyttebil kan du give dig god tid til at få læsset dine ting ind i bilen, og køre afsted, uden at skulle tænke på eventuelle regnbyger – modsat hvis du lejer en trailer ved din flytning i århus.

Nem og hurtig udlejning til dig i Lystrup

Hvis du vil sikre dig, at der er en ledig bil, når du skal bruge den, kan du allerede nu gå ind og reservere den bil, du har behov for. Dette gøres let med et par hurtige trin, hvor du udfylder nogle personoplysninger på chaufføren.  Herefter modtager du kort tid efter en bekræftelse fra os på mail og så er klar til at hente bilen.
Bemærk bilerne skal afhentes ved synshallen i Lystrup, 400m fra motorvejsafkørslen og skal du leje bil i århus på en lørdag, anbefaler vi at bestille mindst 14 dage forinden.

Hvis der måtte være nogle spørgsmål ved leje af bil, kan udlejeren kontaktes direkte på: 20420550
Kundeservice: 70239210

Lej bil hvis du bor i eller nær Århus

Der kan være masser af grunde til, at man pludselig har behov for at leje en bil i Århus. Måske har man valgt at leve livet uden bil, men har alligevel brug for i ny og næ at få transporteret diverse ting i den ene eller den anden retning. Eller måske er din bil pludselig brudt sammen, lige når du står og
skal bruge den.
Heldigvis er der hjælp at hente, også hvis du er placeret i Risskov, Egå eller Lisbjerg i Århus N for her samarbejder Lokal Biludlejning med M2 Biludlejning om at levere lejebiler i Århus til dig.

 

Gå sammen om en lille bil og spar penge på transport
M2 Biludlejning har flere forskellige typer af biler at vælge imellem, alt efter hvad den skal benyttes til. Ønsker du blot at lej en varebil i aarhus til tre personer, kan der lejes en mindre flyttebil århus til kun 399,- for næsten et helt lejedøgn, der starter fra morgenstunden.
Det er altid en god idé at overveje leje af bil, hvis man er flere personer, der skal benytte den. Er man eksempelvis 3 personer, kan det være en smule billigere at leje en bil, frem for at skulle
købe tre tog- eller busbilletter.
Se rejseplanen for hvad én billet koster og sammenlign så med vores priser.

Sådan booker du

1.  Vælg bil

Find den ønskede bil og klik på “Book online”-knappen.

2.  Vælg dag(e)

Bilen er ledig på de dage, der er markeret med grønt i kalenderen.

Ønsker du at leje bilen i mere end en dag, vælg da antal døgn øverst til venstre.

Klik på den eller de dage, du ønsker at leje bilen.

3.  Udfyld formularen

Udfyld dine oplysninger og vælg eventuelt tilbehør.

4.  Afvent bekræftelsesmail

Vi sender en mail, der bekræfter din bestilling.

Fordele

1.  Næsten nye biler

De fleste af vores udlejningsbiler er fra 2013.

2.  Driftsikre og lovpligtige

Alle vores biler er fuldstændig sikre at køre i og kan til hver en tid gå igennem et syn uden problemer.

3.  Kræver kun B-kørekort

Du kan køre i alle vores biler med et almindeligt B-kørekort.

4.  Lave priser

Vi bestræber os på altid at have Aalborgs laveste priser på biludlejning.

Rettidig service og lave priser

Hos Lokal-Biludlejning har vi stor fokus på at servicere bilerne ordentligt. Vi laver selv et yderst gennemgående rutinetjek, hver gang vi får en bil hjem fra udlejning. Desuden er vores flyttebiler jævnligt til service hos mekanikeren. Du slipper på denne måde for ubehagelige overraskelser, og for os er det i længden langt billigere at servicere bilerne i tide, end at skulle rykke ud akut, hvis en bil får problemer under udlejning.
Vi er velvidende om, at udlejningsbilens pris er en vigtig faktor, og derfor bestræber vi os på at have Århus’ laveste priser.

Vores bilers stand

Vi har 2 forskellige flyttebiler i Århus N, som vi lejer ud – en flyttebil og en varevogn. Fælles for dem begge er, at sikkerheden og driftssikkerheden er helt i top. Der er garanti for, at vores flyttebiler får fragtet dig og dine møbler frem i god behold.

Lej flyttebil i Århus

Hos M2 Biludlejning, har du mulighed for at leje en flyttebil, der har en lift på bagenden. Når du lejer denne praktiske flyttebil, kan du få læsset de større møbler fra dit hjem, op i bilen og ind i det store lastrum. Faktisk er bilens lastrum så stort, at man kan stå oprejst samt med en hånd i vejret. Lej en flyttebil i Århus, og giv dig hermed god tid til at læsse alle dine møbler og værdigenstande ind i bilen, og kør afsted, uden at tænke over det danske vejr – benytter du dig af vores biludlejning, behøver du nemlig ikke at frygte hverken hagl eller regnbyger.

Nem og billig biludleje i Lystrup

Du kan allerede nu gå ind og reservere din bil eller flyttebil i Århus, hvis du vil sikre dig, at der er en ledig, når du skal bruge den. Når du har bestilt en af vores biler eller flyttebiler i Århus, skal den afhentes ved synshallen i Lystrup, 400 meter fra motorvejsafkørslen.

Er i flere der skal bruge en flyttebil i Århus, kan i gå sammen om det og dermed spare nogle penge.

M2 biludlejning tilbyder flere forskellige modeller af flyttebiler, og vi garanterer at der er en, der passer til dine behov. Ønsker du at leje en flyttebil i Århus til tre personer, tilbyder vi en mindre flyttebil i Århus til 399 kr. for et helt lejedøgn. Er man flere personer er det altid en god ide at gå sammen om det. Faktisk er det billigere at gå tre personer sammen om at leje en bil, end det er at købe tre tog- eller busbilletter.

Service i højeste klasse

Hos Lokal Biludlejning leverer vi en service af særdeles høj kvalitet. Vi gør meget ud af at servicere vores biler ordentligt, og hver gang vi får vores biler tilbage efter udlejning, laver vi selv et yderst gennemgående rutinetjek, og sørger for at de bliver vedligeholdt. Vi har dem jævnligt til service hos mekanikeren – og derfor er du sikker på at flyttebilen, du lejer hos os, er i tip-top stand.

Lej en flyttebil i Århus hos os, og få med garanti en bil der kan klare lidt af hvert. Vi bestræber os på at yde den bedste service hver gang, og vi sørger altid for, at vores kunder får den service de fortjener.

Vi overholder alle serviceeftersyn og mekanisk vedligeholdelse af bilen, og vi sørger for, at vores biler får de reparationer, der er nødvendige for, at vores biler fungerer drift- og trafiksikkert. Desuden får vores biler ofte påfyldt motorolie og køler- og sprinklervæske – og så er bilen fuldt tanket og rengjort når du overtager den.

Er du interesseret i at leje en flyttebil i Århus, eller brænder du bare inde med et spørgsmål, skal du være velkommen til at skrive til os på info@lokal-biludlejning.dk eller give os et kald på 70 23 92 10.