Aalborg København med lejebil

Hos Lokal-biludlejning, kan du leje biler og trailere i mange forskellige størrelser. Det betyder, at du kan klare enhver flytning selv.

Det er hårdt arbejde at flytte, men kan du klare arbejdet selv, er der selvfølgelig også mange penge at spare ved at flytte selv. Og der er endnu flere penge at spare, hvis du lejer din bil eller trailer til billige penge.

 

Flyt billigt mellem Aalborg og København

I Danmark er der mange flytninger til og fra hovedstaden – og dermed er der også mange flytninger mellem Aalborg og København.

Vil du klare din flytning mellem Aalborg og København så billigt som muligt, kan du leje din flyttebil eller trailer hos lokal-biludlejning, indkalde venner og familie som flyttefolk og så ellers bare smøge ærmerne op og gå i gang.

 

Hvor meget fylder et hjem?

Når du kigger dig rundt i dit hjem, kan det være meget svært at regne ud, hvor mange flyttekasser du skal bruge, og hvor stor en trailer eller flyttebil, der er brug for. Som en tommelfingerregel kan du regne med, at et almindeligt møbleret hjem i m3 fylder en tredjedel af boligens m2. Det vil altså sige, at hvis du for eksempel har en lejlighed på 90 m2, så har du brug for en flyttebil, der kan rumme 30 m3.

Du er altid velkommen til at spørge os, inden du lejer en bil eller trailer. Og vi hjælper dig også gerne med at beregne, hvor mange flyttekasser du skal bruge.

Sørg for god plads til det hele

Over små afstande gør det ikke så meget at køre flere gange. Men når du skal køre helt fra Aalborg til København eller den modsatte vej, skal du helst ikke køre flere gange end nødvendigt. Sørg derfor for at leje en rigelig stor bil, og suppler eventuelt med en trailer.

Se lejebiler

 

Hvis vi ikke kan hjælpe

Det sker at vi ikke kan hjælpe, særligt hvis du ikke er ude i god tid med bestilling af bil. Oftest er vi fuldt booket op om lørdagen, så hvis du skal bruge en bil der, anbefaler vi at bestille minimum 8 dage før behov for billeje. Hvis vi ikke kan hjælpe dig, kan du se vores samling af andre udlejningsfirmaer