Aalborg Biludlejning

Bugges
Gugvej 189
9210 Aalborg SØ
98149149
07.00-17.00
08.00-12.00
Et lejedøgn hos denne afdeling løber fra:
kl 07–06.30
07–07.30
08-07.30
08-06.30
Bilen kan returneres hele døgnet rundt, aftal nærmere ved afhentning af bil, hvis denne ønskes returneret udenfor åbningstiden.

Bugges Bil- og Trailerudlejning, Aalborg

Familiedrevet biludlejning med personlig betjening

Brødrene Steen og Bo overtog for cirka 8 år siden Bugges Bil- og Trailerudlejning efter deres far. De to brødre lægger stor vægt på, at virksomheden drives med personlig betjening, og de er derfor de to eneste personer, du møder, når du lejer bil eller trailer hos Bugges biludlejning.

Bugge – tusindkunstner, købmand og god service

Mange kunder har en formodning om, at navnet Bugge er identisk med de to brødres efternavn. Men historien er faktisk en helt anden. Bo og Steens far, Erich, købte nemlig biludlejningsfirmaet for cirka 25 år siden af Købmand Bugge, som lå i Sjællandsgade i Aalborg. Købmanden var lidt af en tusindkunstner, og ved siden af købmandsforretningen drev han bl.a. også biludlejning. Erich købte biludlejningsdelen, da købmandsforretningen lukkede, og han valgte at bibeholde navnet, som mange forbandt med biludlejning og god service.

Naturlig arbejdsfordeling giver optimal kundebetjening

Brødrene Bo og Steen har fundet en helt naturlig måde at fordele arbejdsopgaverne på. ”Steen er god til det praktiske, og vil gerne selv røre ved tingene”, siger Bo om sin bror. ”Jeg vil hellere sidde på kontoret, tale med kunder og sørge for alt det med tal og bogstaver”, fortsætter Bo. På den måde sikrer de to brødre, at kunderne altid får optimal kundebetjening. Brødrene er også enige om, at når der skal træffes større beslutninger, så gør de det i fællesskab.

 

Se andre afdelinger

Vi bestræber os på at være det bedste biludlejningsfirma i Aalborg, og det kan vi kun være, hvis bilerne kører, som de skal. Vi indkøber derfor løbende nye udlejningsbiler og størstedelen af udvalget, er under 5 år gamle.

 

Se lejebiler i Svenstrup 

Sådan booker du

1.  Vælg bil

Find den ønskede bil og klik på “Book online”-knappen.

2.  Vælg dag(e)

Bilen er ledig på de dage, der er markeret med grønt i kalenderen.

Ønsker du at leje bilen i mere end en dag, vælg da antal døgn øverst til venstre.

Klik på den eller de dage, du ønsker at leje bilen.

3.  Udfyld formularen

Udfyld dine oplysninger og vælg eventuelt tilbehør.

4.  Afvent bekræftelsesmail

Vi sender en mail, der bekræfter din bestilling.

Fordele

1.  Næsten nye biler

De fleste af vores udlejningsbiler er fra 2013.

2.  Driftsikre og lovpligtige

Alle vores biler er fuldstændig sikre at køre i og kan til hver en tid gå igennem et syn uden problemer.

3.  Kræver kun B-kørekort

Du kan køre i alle vores biler med et almindeligt B-kørekort.

4.  Lave priser

Vi bestræber os på altid at have Aalborgs laveste priser på biludlejning.

Biludlejning Aalborg – Internt tjek og rettidig service

Hos vores biludlejning i Aalborg laver vi altid et internt tjek af alle vores biler, hver gang vi får dem tilbage fra en lejer. På denne måde kan vi give dem den nødvendige service, før det er for sent. Netop derfor gør vi også meget ud af et servicere bilerne ordentligt. Vi går dem selv efter i sømmene efter hver eneste udlejning og har dem jævnligt til service hos mekanikeren. På den måde slipper du for ubehagelige overraskelser, og for os er det faktisk også langt billigere at servicere bilerne rettidigt end at skulle rykke ud akut, hvis en bil får problemer under en udlejning.

 

Lave priser hos vores biludlejning i Aalborg

Vi ved, at prisen på en udlejningsbil er en vigtig faktor – derfor går vi efter altid at have Aalborgs laveste priser. Vi giver faktisk prisgaranti på din bil.

Det betyder, at hvis du finder en lavere pris på en udlejningsbil i Aalborg eller omegn, så sænker vi din pris med et smil. De eneste betingelser er, at du har fået et skriftligt tilbud på leje af en sammenlignelig bil – dvs. med samme rummål – og at prisen for eventuelle ekstra km indregnes – læs mere nedenfor.

Hop til biler 

 

Lej en bil i Aalborg

Vi har i skrivende stund knapt 10 udlejningsbiler i Aalborg. Fælles for dem er, at der ikke er en finger at sætte på hverken sikkerheden eller driftsikkerheden.Bilernes udvendige stand svinger lidt mere. Nogle lejebiler fremstår stort set som nye, mens andre har lidt buler og ridser. Sikkert er det dog, at vores biler får dig, dine passagerer og dine ting frem i god behold hver eneste gang. Vi har simpelthen ikke råd til andet.

Vi har hos vores biludlejning i Aalborg et stort udvalg af lejebiler, og vi garanterer derfor, at vi har den perfekte bil til dit behov. Det gælder alt lige fra den perfekte personbil til familieturen, til en praktisk flyttebil til den helt store flytning. Skal du have dit fodboldhold med på tur? Så kan du med fordel tage et kig på vores 9 personers minibus. En stor minibus fra vores biludlejning i Aalborg som denne, der, som navnet indikerer, kan rumme hele 9 personer, kan du leje for blot 975 kr. pr. dag. Med i prisen får du 100 kilometers inkluderet kørsel pr. dagsleje. Den er perfekt til alle, der skal have en større flok med på tur – for det er altså bare sjovere, hvis i kan køre sammen.

 

Aalborgs billigste biludlejning – med garanti

Vi har et klart mål om at være det billigste biludlejningsfirma i Aalborg – og derfor er vi ikke bange for at give prisgaranti.

Det betyder, at hvis du finder en lavere pris på en udlejningsbil i Aalborg eller omegn, så sænker vi din pris med et smil.

De eneste betingelser er, at du har fået et skriftligt tilbud på leje af en sammenlignelig bil – dvs. med samme rummål – og at prisen for eventuelle ekstra km indregnes.

 

Betingelser for biludlejning i Aalborg

Hos Bugges bil- og trailerudlejning stiller vi ikke et hav af krav til dig, for at du får lov at leje en af vores biler. Hos os er alle velkomne. Dog skal føreren af lejebilen have haft et kørekort i minimum 3 år. Vores biler kræver kun almindeligt B-kørekort til personbiler – og det gælder naturligvis også den store kassevogn.

 

Service og levering af allerhøjeste kvalitet

Her hos Lokal Biludlejning leverer vi en service af særdeles høj kvalitet. Vi gør meget ud af, at vores biler bliver serviceret grundigt, og hver gang vi får vores biler tilbage efter udlejning, laver vi selv et yderst gennemgående rutinetjek, der sørger for at de bliver vedligeholdt rigtigt. Vi har dem jævnligt til service hos mekanikeren – og derfor kan du være helt sikker på, at bilen, du lejer hos os, er i absolut bedste stand.

Lej en bil hos os, og få med garanti en bil, der kan klare lidt af hvert. Vi bestræber os på at yde den absolut bedste service hver gang, og vi sørger altid for, at vores kunder får den service, de fortjener.

Vi overholder alle serviceeftersyn og mekanisk vedligeholdelse af vores biler, og vi sørger for, at de får de reparationer, der er nødvendige for, at vores biler fungerer drift- og trafiksikkert. Desuden får vores biler ofte påfyldt motorolie og køler- og sprinklervæske – og så er bilen fuldt tanket og rengjort inden du overtager den.

Er du interesseret i leje af bil i Aalborg, eller brænder du bare inde med et spørgsmål, skal du være velkommen til at skrive til os på info@lokal-biludlejning.dk eller give os et kald på 70 23 92 10. Desuden har vi her på hjemmesiden lavet en ’Frequently asked questions’, hvor du nemt og hurtigt kan gå ind og se de spørgsmål vi oftest får stillet – og naturligvis svarene hertil.

Se alle lejebetingelser her

Se udlejningsbiler